Totul este design

Opera din Sydney - 50 de ani de existență - Povestea din spate - Studio design interior - Ohda.ro

Opera din Sydney - 50 de ani de existență

De la construcția sa fascinantă până la oaspeții săi legendari, Opera din Sydney sărbătorește jumătate de secol în care a definit orizontul orașului Sydney.

Oh, DA! Află locul de unde poți alege orice tip de parchet și deck îți dorești - Totul este design - Studio design interior - Ohda.ro

Oh, DA! Află locul de unde poți alege orice tip de parchet și deck îți dorești

Marius Raica este o enciclopedie în ceea ce privește lemnul, istoria pardoselilor și este un ghid memorabil în descoperirea unui univers care depășește cu mult limitele imaginației. Dacă ești designer de interior sau pasionat de domeniu, ce ar trebui să știi despre showroomul Selva Floors este că deține cel mai vast portofoliu de mărci exclusive de parchet din lemn și deck și este un spațiu impresionat încă de la prima vizită.

Oh, DA! INTERVIU Paul Tătar - Lead Interior Designer & 3D artist VOX Studio - Interviu - Studio design interior - Ohda.ro

Oh, DA! INTERVIU Paul Tătar - Lead Interior Designer & 3D artist VOX Studio

„Pentru mine, călătoria către 3D și randare a evoluat gradual, ghidată de o combinație dintre curiozitate și circumstanțe externe.”

Oh, DA! INTERVIU Ana Rubeli #Aiciastat - un muzeu virtual al patrimoniului cultural - Arta - Studio design interior - Ohda.ro

Oh, DA! INTERVIU Ana Rubeli #Aiciastat - un muzeu virtual al patrimoniului cultural

Ana Rubeli este storyteller cultural pentru proiectul #Aiciastat pe care l-a crescut prin forțe proprii, mânată atât de pasiune, cât și de un simț al responsabilității. #Aiciastat a devenit, în timp, un muzeu virtual al patrimoniului cultural românesc, un proiect unicat, care răspunde unei nevoi pe care o ignorăm prea des: să ne uităm la clădirile de patrimoniu, să le înțelegem frumusețea și să nu le lasăm să dispară și, odată cu ele, să uităm și trecutul nostru. 

Oh, DA! INTERVIU Sevan Paul, co-owner Enipau | O afacere de familie și o poveste cu mult lemn - Totul este design - Studio design interior - Ohda.ro

Oh, DA! INTERVIU Sevan Paul, co-owner Enipau | O afacere de familie și o poveste cu mult lemn

Ne plac afacerile de familie de peste tot, dar mai ales din România, acele încercări care s-au născut dintr-o nevoie și care au trecut testul timpului, care se dezvoltă în permanență și care reușesc cumva să depășească nu doar obstacolele unei piețe mici, dar și să aibă succes și peste hotare.  Un astfel de brand este Enipau, înființat de familia Sevan, care, de trei decenii reușește să facă diferența în domeniul competitiv al construcțiilor cu lemn. 

Niamh Barry creează sculpturi din lumină | Vezi povestea - Povestea din spate - Studio design interior - Ohda.ro

Niamh Barry creează sculpturi din lumină | Vezi povestea

Artista contemporană și designerul din Dublin, Niamh Barry a devenit recunoscută, atât la nivel național, cât și internațional, pentru ultimii 20 de ani în care a transformat limitele luminii sculpturale, concentrându-se pe echilibru, mișcare și linie. 

Oh, DA! INTERVIU EXCLUSIV | Annie Sloan, creatoarea vopselelor care au revoluționat designul interior - Interviu - Studio design interior - Ohda.ro

Oh, DA! INTERVIU EXCLUSIV | Annie Sloan, creatoarea vopselelor care au revoluționat designul interior

Annie Sloan este unul dintre designerii de interior care ilustrează perfect motto-ul nostru "Design your life". Nu este nicio surpriză că, ea însăși o personalitate caldă și plină de culoare, a ajuns să își construiască business-ul în jurul culorii. Astfel, Annie și-a inventat vopseaua revoluționară pentru mobilă, Chalk Paint™, în 1990 și de atunci nu s-a oprit să-și perfecționeze și să-și îmbunătățească formula. Ea este considerată una dintre cele mai importante și influente nume din lume în materie de vopsea, culoare și stil.

Oh, Da! VLAdiLA: Cea mai bună colecție de tapet din România - Interviu - Studio design interior - Ohda.ro

Oh, Da! VLAdiLA: Cea mai bună colecție de tapet din România

Oh, DA! Ne bucurăm de apariția unor creatori și producători precum VLAdiLA, care schimbă felul în care arată interioarele în România! Deja colecționari de premii, familia Vlădilă a făcut diferența, atât în proiectele Oh, DA!, cât și la felul în care știu să stăpânească arta comunicării și să facă diferența într-un segment al designului de interior foarte, foarte competitiv.  De aceea, Premiul pentru Cea mai Bună colecție de Tapet din România, oferit în cadrul Galei Oh, DA! 2022, a fost dedicat echipei VLAdiLA, un brand reprezentat de co-ownerii săi, Oana și Dragoș Vlădilă.

Oh, DA! La Maison: Cel mai bun producător de mobilier customizat - Interviu - Studio design interior - Ohda.ro

Oh, DA! La Maison: Cel mai bun producător de mobilier customizat

Una dintre cele mai mari provocări ale unui designer sau ale unui arhitect de interior este să găsească cei mai buni colaboratori de mobilier făcut pe comandă. E aproape o aventură să găsești pe cineva cu care să ai un limbaj comun și să poți crea, fără teama că lucrurile nu o să iasă pe măsura așteptărilor. De aceea, ca recunoștință pentru colaborarea cu designerii de interior, pentru reziliența pe piața din România și pentru faptul că aduc frumosul în casele oamenilor, Premiul pentru Cel mai Bun Producător de Mobilier Customizat, oferit în cadrul Galei Oh, DA! 2022, a fost dedicat echipei LA MAISON, un brand reprezentat de co-ownerii săi, Cristina și Patrick Zelmat, care mai bine de douăzeci de ani au ajutat la crearea de interioare fabuloase.

INTERVIU Bogdan Diaconu - Inginer, Interior Designer - Povestea din spate - Studio design interior - Ohda.ro

INTERVIU Bogdan Diaconu - Inginer, Interior Designer

Este prezent pe șantiere de la 14 ani, este inginer convertit în designer, convertit în formator și este expert în tehnologii ale viitorului pe care încearcă să le îmblânzească pentru fiecare tipologie de beneficiar în parte. Pe scurt, Bogdan Diaconu este un specialist care îți face viața mai ușoară.

INTERVIU Hamid Nicola Katrib (HNK Gallery): „E o viață întreagă de om, dincolo de tablou.” (PART 2) - Interviu - Studio design interior - Ohda.ro

INTERVIU Hamid Nicola Katrib (HNK Gallery): „E o viață întreagă de om, dincolo de tablou.” (PART 2)

Pictor și designer de interior, Hamid creează în România dincolo de clișee. S-a născut și a crescut în Liban așa că influențele sale mediteraneene se fac simțite în fiecare proiect nou, fie că este vorba de o amenajare, un obiect de design, un tablou sau ... o galerie.

CURS DESIGN INTERIOR cu Ileana Raducanu: 10 pasi esentiali în amenajarea unei locuințe - Cursuri de 10 - Studio design interior - Ohda.ro

CURS DESIGN INTERIOR cu Ileana Raducanu: 10 pasi esentiali în amenajarea unei locuințe

Cursul de Design Interior cu Ileana Raducanu este dedicat persoanelor care tocmai și-au achiziționat un studio sau un apartament sau o casă și vor să și-l amenajeze. Este un curs ... domestic, despre etapele de amenajare, despre pașii pe care trebuie să îi urmezi, despre furnizori și despre organizarea bugetului în așa fel încât să nu îl depășești, dacă te-ai decis să te încumeți de unul/una singur(ă) în aventura conceperii unui proiect de amenajare.