Despre noi

Deziderat Oh, DA!

Oh, DA! este o platformă care adună o comunitate de oameni pasionați de design, sub toate aspectele sale. Ceea ce găsiți pe acest site sau în evenimentele pe care le organizăm sunt alegeri personale, subiective și oneste și singurul obiectiv pe care îl avem este să vorbim doar despre ceea ce ne place. Încercăm să nu ne formalizăm și să purtăm discuții despre tot și despre toate, folosindu-ne de impresii adunate în urma experiențelor personale și apelând doar la profesioniști care fac diferența în domeniile lor.

 

Ileana Răducanu –  este design scouter, promotor de peste 20 ani al designerilor de produs autohton, voluntar neobosit în proiecte de educație pentru tineri, formator pentru multe generații de designeri de interior și inițiatoare a multor proiecte orientate spre design, Oh, DA! fiind unul dintre ele.

Luminița Popescu – om de afaceri, designer de interior, creatoare de frumos și o prezență fascinantă care se face remarcată în orice context s-ar afla. Recunoscută pentru că mișcă munții din loc și pentru că este un manual ambulant de stil, design, și bunătate în forma cea mai pură. 

Ioana Mocanu -  urmăritoare și înfăptuitoare de vise, un talent artistic nativ neasemuit, unică în toate privințele și cu o experiență în comunicare  impresionată pentru cineva cu o existență de doar două decenii și jumătate, în această Galaxie.

Comunitatea Oh, DA! - persoane libere să își creeze propria țară, dornice să se dezvolte pe plan personal, motivate să schimbe ceva în ele și în ceilalți, să contribuie cu idei bune la mișcările culturale din societate și să nu le fie teamă să o ia de la capăt, indiferent de momentul în timp în care s-ar afla.