Curs design interior cu Ileana Răducanu

Curs design interior - Modul Master cu Ileana Răducanu
7.000,00 lei

Curs design interior – oferă cunoștințe și competențe practice legate de conceperea unui proiect de amenajare

Designul interior implică planificarea și crearea spațiilor interioare funcționale și estetice, iar un curs de design interior este esențial pentru orice persoană care își dorește să-și dezvolte abilitățile în acest domeniu fascinant. În cadrul său, participanții învață despre principiile designului, utilizarea culorilor, materialelor, mobilierului și luminii, despre tendințele actuale, dar și alte aspecte de interes. În plus, un workshop de design interior realizat de un specialist în domeniu poate veni în completarea informațiilor noi învățate sau dacă dorești să aprofundezi cunoștințele, poți opta pentru un curs de design interior acreditat .

 

Curs de design interior – creează spații funcționale, estetice și personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor personale!

Dacă ți-ai achiziționat o casă, un studio sau un alt tip de proprietate și dorești să o amenajezi cu mult bun-gust și fără ajutor, atunci un curs de design interior reprezintă soluția ideală - acesta va ajuta orice designer aspirant să-și îmbunătățească abilitățile practice și să-și construiască o bază solidă de cunoștințe în acest domeniu. De asemenea, un curs de interior design oferă participanților oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de planificare și concepere a bugetului, astfel încât să creeze spații funcționale, estetice și personalizate, conform așteptărilor.

Așadar, înscrie-te la cursul de design interior acreditat din București susținut de un profesionist cu peste 20 de ani de experiență, Ileana Răducanu! Acesta oferă o combinație echilibrată între teorie și practică pentru a-ți dezvolta abilitățile în mod eficient.

Curs design interior cu Ileana Răducanu- Descriere

De ce Cursul de Design Interior - Modul Master cu Ileana Răducanu?

 

Ileana Răducanu este una dintre cele mai active voci în designul de interior de peste 20 de ani, timp în care a organizat competiții de design, a creat concepte de cursuri pentru neprofesioniști și a descoperit și susținut talente care acum sunt nume importante în domeniu.

Proiectele sale adună o comunitate de oameni creativi care la rândul lor mișcă lucrurile în industria designului și creează un nou val de oameni care schimbă în bine felul în care arată interioarele în România. Pasiunea sa pentru design este recunoscută și adună în jurul său persoane care ajung să colaboreze și să creeze amenajări impecabile.

”În ultimii cinci ani am realizat că există un interes din ce în ce mai crescut pentru design și că există o nevoie acută a proprietarilor de noi locuințe care vor să beneficieze de un ghidaj în acest domeniu, (despre care nu se învață deloc în școli, în afara celor specializate).

Cu mulți ani în urmă am decis că voi fi acel ghid în universul designului de interior, unde oricine poate accesa o lume fascinantă, spectaculoasă și surprinzătoare și care aduce nenumărate satisfacții personale, dar care poate fi și o formă de terapie pentru relaxare și găsirea acelui ceva care să îți aducă multă fericire. Să pot introduce pe cineva în lumea designului de interior îmi aduce multe bucurii, așa mi-am făcut prieteni pe viață, așa am descoperit talente native, așa am descoperit furnizori la care altfel nu aș fi ajuns și așa am creat echipe care funcționează împreună de ani de zile.”, spune Ileana.

ÎNSCRIE-TE ACUM! 

 

Cui se adresează modulul master? 

 

Celor mai pasionați absolvenți ai modulelor începători și avansați, precum și celor mai dedicați, inovatori și experimentați profesioniști din industrie. Acești cursanți sunt, de obicei, designeri de obiect, designeri de interior, arhitecți, proiectanți, stiliști, scenografi, care au deja o carieră în domeniu. Ei caută să împingă limitele creativității și să exploreze noi frontiere în designul interior, integrând cercetarea avansată, tehnologiile de vârf și abordările multidisciplinare. 

 

Cursul de Master este conceput să ofere o platformă unde acești profesioniști pot colabora, experimenta și inova. Se pune un accent deosebit pe dezvoltarea de concepte revoluționare care pot transforma spațiile de locuit, de lucru și publice, având în vedere sustenabilitatea, bunăstarea umană și impactul social. Participanții vor fi încurajați să gândească critic, să dezvolte soluții de design originale care răspund la provocările complexe ale societății contemporane și să conducă discuția academică și profesională în direcții noi și neașteptate. 

 

Acest curs avansează dincolo de aplicarea practică a designului interior, concentrându-se pe teoria, critica și filozofia care stau la baza disciplinei. Cursanții vor avea oportunitatea să participe la ateliere de lucru cu lideri de gândire din industrie, să colaboreze în proiecte de cercetare și să își publice lucrările, contribuind astfel la evoluția continuă a domeniului designului interior. 

 

Se adresează vizionarilor care doresc să lase o amprentă durabilă în domeniu, oferindu-le un mediu unde pot explora limitele creativității lor, pot inova și pot contribui la definirea viitorului designului interior. Cursul de Master este pentru aceia care nu doar urmăresc tendințele, ci doresc să fie pionierii care le stabilesc, modelând viitoarele generații de designeri și schimbând modul în care înțelegem și interacționăm cu spațiile noastre. 

 

Din programă:  

1.Dezvoltarea creativității și inovației în designul de interior 

 • Tehnici avansate de brainstorming și generare a ideilor 

 • Explorarea conceptelor inovatoare în designul de interior 

 • Utilizarea tehnologiilor emergente în proiectarea spațiilor interioare 

 • Analiza tendințelor actuale și proiecția lor în viitoarele proiecte de design 

2.Gestionarea proiectelor complexe de design interior 

 • Planificarea și coordonarea proiectelor de amploare 

 • Managementul riscului în proiectele de design interior 

 • Comunicarea eficientă în cadrul echipei și cu clienții 

 • Soluționarea problemelor și gestionarea conflictelor în timpul implementării proiectelor 

3.Design interior sustenabil și responsabil 

 • Conceptele de sustenabilitate și eficiență energetică în designul interior 

 • Utilizarea materialelor și tehnologiilor ecologice și durabile 

 • Integrarea principiilor de responsabilitate socială și etică în practica de design interior 

 • Certificările și standardele internaționale în designul interior sustenabil 

4.Portofoliu și promovarea profesională 

 • Dezvoltarea unui portofoliu profesional de design interior 

 • Tehnici de prezentare și comunicare a proiectelor de design 

 • Strategii de marketing și promovare a serviciilor de design interior 

 • Networking și colaborarea cu alte profesii din domeniul construcțiilor și designului 

 

 

Preț curs design interior – Modul master cu Ileana Răducanu

 

Un modul se întinde pe 11 săptămâni și costă 7.000 lei. 

Cursurile sunt ținute săptămânal, începând cu luna septembrie 2024, în aceeasi zi, la aceeași oră, la alegere între două intervale orare.  

 

Pentru plata integrală a tuturor celor trei module (începători,avansați și master) prețul este de 13.000 lei. 

Pentru plata în trei rate prețul 7.500 lei (2.500 lei/rata). 

 

 

FĂ-ȚI CONT ȘI REZERVĂ-ȚI LOCUL ACUM!

 

Curs design interior cu Ileana Răducanu - Rezerva-ti locul acum!