Servicii design interior si consultanta

Servicii design interior

Servicii si consultanta design interior - Descriere

Serviciul de consultanta Oh, DA!, înțelegem că uneori ai nevoie doar de un impuls în direcția corectă pentru a-ți începe sau f inaliza proiectul de design interior. Acesta este motivul pentru care oferim serviciul de consultanță în design interior, conceput să ofere clienților noștri acces la experiența și cunoștințele acumulate de echipa noastră, fără necesitatea unui angajament pentru un proiect complet de design.

 

Cum funcționează serviciul de consultanță în design interior?

Ai un proiect? Fie că ești la începutul unei aventuri de reamenajare sau te afli într-un punct unde simți că ai nevoie de o direcție clară, serviciul nostru de consultanță este ideal pentru a-ți oferi acele sfaturi experte de care ai nevoie.

Solicită sfaturi: Dacă te confrunți cu întrebări despre cum să abordezi spațiul tău, unde să găsești anumite produse sau materiale, sau ai nevoie de recomandări specifice pentru proiectul tău, echipa Oh, DA! este aici să-ți ofere răspunsurile.

Ne suni: Simplu și eficient. Ne contactezi, îți faci o rezervare și apoi ne expui nevoile tale de design. Această abordare directă ne permite să înțelegem rapid ceea ce cauți și să-ți oferim consultanța de care ai nevoie.

Consultanță personalizată: Oferim recomandări bazate pe vasta noastră experiență în design interior. Fie că este vorba despre sugestii de styling, recomandări de furnizori sau sfaturi privind achiziționarea de mobilier și accesorii, consultanța noastră este personalizată pentru a răspunde nevoilor tale specifice.

Recomandări de furnizori și resurse: Unul dintre cele mai valoroase aspecte ale serviciului nostru de consultanță este accesul la rețeaua noastră de furnizori și resurse. Vom împărtăși cu tine informații despre cele mai bune locuri de unde poți achiziționa materiale, mobilier și accesorii, economisindu-ți astfel timp și efort în procesul de design.

Fără schițe sau randări: Serviciul nostru de consultanță este concentrat exclusiv pe recomandări și sfaturi profesionale. Nu include elaborarea de planuri 2D/3D sau randări, ceea ce îl face ideal pentru cei care caută orientare fără angajamente suplimentare.

Flexibilitate: Consultanța poate fi oferită telefonic sau prin întâlniri online, oferindu-ți flexibilitatea de a obține sfaturi profesionale de oriunde te-ai afla. Prin serviciul nostru de consultanță, îți oferim cheia pentru a debloca potențialul neexploatat al spațiului tău. Este soluția perfectă pentru a beneficia de expertiza unei echipe de design interior recunoscute, fără a fi nevoie de un angajament pe termen lung pentru un proiect complet.

 

Dacă ești gata să îți transformi spațiul cu sfaturi de la cei mai buni, Oh, DA! este aici pentru tine.

 

 

Detalii la : +(40) 0784 899 899 sau contact@ohda.ro.

Oh, DA!, conceptul de design interior pe care îl oferim este o combinație armonioasă între estetică, funcționalitate ș...
SERVICII RANDARE Serviciul nostru de randare 3D este special conceput pentru beneficiarii finali, cum ar fi proprietarii de lo...

Alege consultanta personalizata in design interior doar cu Ohda.ro