Curs design interior acreditat

Curs de design interior - ACREDITAT

Curs de design interior acreditat – descoperă-ți pasiunea și începe noua ta carieră!

Îți dorești să faci o schimbare în carieră sau poate cauți un nou mod prin care sa te exprimi? Cu ajutorul unui curs de design de interior acreditat poți face acest lucru și chiar mai mult! Datorită faptului că la final vei avea o diplomă acreditată de Ministerul Muncii, te poți bucura de toate beneficiile care vin la pachet cu aceasta. În plus, unul dintre principalele sale avantaje constă în faptul că nu ai nevoie de experiență sau cunoștințe anterioare.

Fiecare spațiu are propria sa poveste și nevoi unice. Un designer interior acreditat înțelege acest lucru și poate crea soluții personalizate care să reflecte personalitatea și stilul clientului. Cursurile de design interior acreditate îi învață pe participanți să abordeze fiecare proiect cu creativitate și inovație, transformând viziunile clienților în realitate.

Curs acreditat de design interior pentru începători și pasionați

Cursurile de design interior acreditate din București oferă cunoștințe solide și practice în domeniul designului interior. De la concepte de bază până la tehnici avansate, participanții învață sub îndrumarea experților din industrie. Acest lucru îi asigură pe cei care se bazează pe serviciile unui designer interior acreditat că beneficiază de o expertiză profundă și actualizată în domeniu.

Pe platforma de educație OH, DA! vei mai găsi cursul de design de interior care oferă neprofesioniștilor noi cunoștințe și competențe în acest domeniu. În plus, workshopurile de design interior îi învață pe participanți tehnici avansate de planificare a spațiului, utilizarea inteligentă a luminii și a culorilor, precum și integrarea eficientă a mobilierului și a accesoriilor, astfel încât fiecare centimetru să fie folosit în mod inteligent.

Curs design interior acreditat - Descriere

Oh, DA! - Design Your Life!   

Cursul de design interior - acreditat 

 

Când designul interior devine mai mult decât un hobby, poate ușor să se transforme într-o meserie pentru oricine, indiferent de vârstă sau de specializarea pe care a urmat-o până în acest moment.  

 

 

 

Având o diplomă acreditată de Ministerul Muncii, oportunitățile din designul de interior devin infinit mai accesibile, dacă vrei să îți deschizi o afacere în acest domeniu. 

 

Cursul este conceput pentru a vă pregăti în cele mai bune condiții, pentru a vă asuma rolul de designer de interior, indiferent de nivelul actual de cunoștințe și experiență. Este structurat pe module care acoperă toate aspectele esențiale ale domeniului, de la conceptele de bază până la tehnici avansate și strategii practice și vă va oferi fundația solidă de care aveți nevoie pentru a vă ridica la nivelul competitiv din acest domeniu. 

 

 

 

 

Profesorii sunt profesioniști în acest domeniu, designeri de interior renumiți și îndrumători  cu experiență în arta de a preda.  Sunt personalități care au în portofoliu nu doar proiecte spectaculoase, dar și multe nume de designeri care acum activează cu succes în acest domeniu. Unii dintre ei sunt absolvenții cursului predat de Ileana Răducanu, care, la ani distanță, după ce au confirmat în domeniu, s-au întors, de data aceasta la catedră, pentru a transmite la rândul lor noilor generații, atât informațiile pe care și le-au însușit practicând această meserie, dar mai ales pentru a-și întregi echipele și pentru a menține vie această efervescență creativă care s-a extins la scară națională, prin proiectele Design Your Life. Din galeria de talente se disting nume precum Bogdan Diaconu, Mihai Marin, și Raluca Pavel, alături de o multitudine de alți experți, care te vor introduce în atmosfera fermecătoare a designului de interior.  

 

 

 

CURSURI DE DESIGN INTERIOR ACREDITATE - PLANUL SI PROGRAMA

PROGRAMA CURS ACREDITAT DESIGN INTERIOR INCEPATORI

Cui se adresează modulul începători?  

 

Entuziaștlor și pasionaților de artă, design și estetică, care sunt la începutul călătoriei lor în acest domeniu. Participanții pot include, dar nu se limitează la, tineri absolvenți, profesioniști din alte domenii în căutarea unei schimbări de carieră, sau simpli iubitori de frumos care doresc să-și personalizeze și îmbunătățească propriile spații de locuit. 

 

Participanții pot avea puține sau deloc cunoștințe anterioare despre principiile de bază ale designului interior, cum ar fi teoria culorilor, planificarea spațiului, sau alegerea materialelor și a finisajelor. Ei sunt în căutare de îndrumare clară, exemple practice și sfaturi aplicabile pentru a-și dezvolta încrederea în propriile decizii de design. De asemenea, sunt dornici să învețe cum să interpreteze și să aplice tendințele actuale în designul interior în moduri care reflectă personalități individuale și nevoi funcționale. 

 

Cursul este conceput să fie accesibil și încurajator, punând accent pe construirea unei fundații solide în teoria și practica designului interior. 

 

Este un curs deschis pentru oricine dorește să învețe, să experimenteze și să crească, punând bazele pentru eventualele cariere în acest domeniu sau pur și simplu pentru a aduce mai multă frumusețe în propriile vieți. 

 

 

 

Din programă:  

1.Introducere în designul de interior 

 • Evoluția stilurilor în arhitectura de interior 
 • Încadrarea stilurilor istorice pe categorii 
 • Mobilierul și arhitectura interioarelor în perioadele istorice 
 • Marii designeri iconici ai trecutului 
 • Obiecte de design de referință în designul de interior 
 • Crearea conceptului – cum se începe un proiect?  
 • Reguli și contrareguli în designul de interior 
 • Crearea fluxului într-un spațiu – compartimentări, desen la scară 
 • Vizite de lucru la furnizorii de materiale sau producătorii de mobilier 

2.Elaborarea proiectului de amenajare interioară 

 • Stabilirea temei lucrării pentru examen 
 • Formularea primelor opinii referitoare la executarea lucrării propuse 
 • Interpretarea cerințelor beneficiarului din punct de vedere estetic şi funcţional 
 • Utilizarea soft-urilor de design specializat 
 • Elaborarea și implementarea conceptului de amenajare interioară 
 • Oferirea de consultanță beneficiarului în implementarea proiectului             

3.Management de proiect 

 • Planificarea activităților și stabilirea agendei de lucru. 
 • Organizarea și coordonarea echipei de lucru 
 • Stabilirea relațiilor de colaborare cu furnizorii 
 • Stabilirea și gestionarea bugetelor. 

 

Preț curs design interior – Modul începatori 

 

Un modul se întinde pe 11 săptămâni, începând cu 29 (11.00 AM) - 30 (18.30 PM) mai, și costă 4.000 lei. 

Cursurile sunt ținute săptămânal, în aceeasi zi, la aceeași oră, la alegere între două intervale orare – miercuri, de la ora 11.00 AM și joia de la ora 18.30 PM. 

 

Pentru plata integrală a celor două module (începători și avansați) prețul este de 7.000 lei. 

 

Pentru tinerii până în 18 ani prețul unui modul este redus cu 50%, pentru oricare dintre variantele alese.  

Pentru studenți prețul este redus cu 20% pentru oricare dintre variantele alese.  

Pentru plata în trei rate 4.500 (1.500 lei/rata). 

 

 

 

PROGRAMA CURS ACREDITAT DESIGN INTERIOR AVANSATI

Cui se adresează modulul avansați? 

 

Entuziaștilor cu experiență, care au depășit principiile de bază și sunt în căutarea unor noi provocări și oportunități de a-și aprofunda cunoștințele și abilitățile. Acești cursanți sunt, în general, absolvenții cursurilor de design interior Începători, designeri interiori care practică deja în domeniu, studenți avansați în design interior sau arhitectură, sau persoane cu o pasiune profundă și experiență în decorarea și amenajarea spațiilor. 

 

Cursanții avansați vin cu o înțelegere solidă a fundamentelor designului interior și sunt dornici să exploreze concepte mai complexe, cum ar fi integrarea tehnologiilor inovative în design, dezvoltarea unor concepte sustenabile, psihologia spațiului, sau crearea unor experiențe personalizate prin design senzorial și emoțional. Ei sunt în căutare de strategii avansate de planificare a spațiului, soluții creative pentru provocări de design specifice și metode de prezentare și comunicare eficientă a ideilor lor către clienți sau echipe de proiect. 

 

Cursul este proiectat să răspundă acestor nevoi, oferind oportunități pentru analiză în profunzime, critici constructive și dezvoltarea unui portofoliu impresionant care să reflecte competențele avansate în design interior. De asemenea, se pune accent pe tendințele emergente în industrie, inovație și sustenabilitate, pregătind cursanții să fie lideri în domeniul lor și să adopte o abordare proactivă în proiectele lor viitoare. 

 

Acest curs este pentru cei care doresc să fie la avangarda inovației în design interior, să exploreze noi teritorii și să-și îmbunătățească în mod continuu abilitățile pentru a răspunde cerințelor tot mai sofisticate ale clienților și ale pieței. 

 

 

 

 

Din programă:  

 • Formarea echipei de lucru la un proiect 

 • Tipuri de sarcini și activități specifice domeniului 

 • Stabilirea agendei și graficul desfășurării acțiunilor 

 • Norme specifice de lucru 

 • Metode de stabilire a necesarului specific de materiale și manopera de lucru 

 • Schema organizatorică. Definție și rol 

 • Stabilirea componenței echipei de lucru 

 • Criterii de calitate în executarea lucrărilor 

 • Planificarea și atribuirea responsabilităților în echipă 

 • Materiale, tehnologii noi 

 

Preț curs design interior – Modul avansați 

 

Un modul ține 11 săptămâni și costă 4.000 lei. 

Cursurile sunt ținute săptămânal, în aceeasi zi, la aceeași oră, la alegere între două intervale orare – miercurea, de la ora 11.00 AM și joia de la ora 18.30 PM. 

 

Pentru plata integrală a celor două module (începatori/avansați), prețul este de 7.000 lei. 

 

Pentru tinerii până în 18 ani prețul unui modul este redus cu 50%, pentru oricare dintre variantele alese.  

Pentru studenți prețul este redus cu 20% pentru oricare dintre variantele alese.  

Pentru plata în trei rate 4.500 lei (1.500 lei/rata). 

 

 

 

PROGRAMA CURS DE DESIGN INTERIOR ACREDITAT MASTER

Cui se adresează modulul master? 

 

Celor mai pasionați absolvenți ai modulelor începători și avansați, precum și celor mai dedicați, inovatori și experimentați profesioniști din industrie. Acești cursanți sunt, de obicei, designeri de obiect, designeri de interior, arhitecți, proiectanți, stiliști, scenografi, care au deja o carieră în domeniu. Ei caută să împingă limitele creativității și să exploreze noi frontiere în designul interior, integrând cercetarea avansată, tehnologiile de vârf și abordările multidisciplinare. 

 

Cursul de Master este conceput să ofere o platformă unde acești profesioniști pot colabora, experimenta și inova. Se pune un accent deosebit pe dezvoltarea de concepte revoluționare care pot transforma spațiile de locuit, de lucru și publice, având în vedere sustenabilitatea, bunăstarea umană și impactul social. Participanții vor fi încurajați să gândească critic, să dezvolte soluții de design originale care răspund la provocările complexe ale societății contemporane și să conducă discuția academică și profesională în direcții noi și neașteptate. 

 

Acest curs avansează dincolo de aplicarea practică a designului interior, concentrându-se pe teoria, critica și filozofia care stau la baza disciplinei. Cursanții vor avea oportunitatea să participe la ateliere de lucru cu lideri de gândire din industrie, să colaboreze în proiecte de cercetare și să își publice lucrările, contribuind astfel la evoluția continuă a domeniului designului interior. 

 

Se adresează vizionarilor care doresc să lase o amprentă durabilă în domeniu, oferindu-le un mediu unde pot explora limitele creativității lor, pot inova și pot contribui la definirea viitorului designului interior. Cursul de Master este pentru aceia care nu doar urmăresc tendințele, ci doresc să fie pionierii care le stabilesc, modelând viitoarele generații de designeri și schimbând modul în care înțelegem și interacționăm cu spațiile noastre. 

 

 

 

Din programă:  

1.Dezvoltarea creativității și inovației în designul de interior 

 • Tehnici avansate de brainstorming și generare a ideilor 

 • Explorarea conceptelor inovatoare în designul de interior 

 • Utilizarea tehnologiilor emergente în proiectarea spațiilor interioare 

 • Analiza tendințelor actuale și proiecția lor în viitoarele proiecte de design 

2.Gestionarea proiectelor complexe de design interior 

 • Planificarea și coordonarea proiectelor de amploare 

 • Managementul riscului în proiectele de design interior 

 • Comunicarea eficientă în cadrul echipei și cu clienții 

 • Soluționarea problemelor și gestionarea conflictelor în timpul implementării proiectelor 

3.Design interior sustenabil și responsabil 

 • Conceptele de sustenabilitate și eficiență energetică în designul interior 

 • Utilizarea materialelor și tehnologiilor ecologice și durabile 

 • Integrarea principiilor de responsabilitate socială și etică în practica de design interior 

 • Certificările și standardele internaționale în designul interior sustenabil 

4.Portofoliu și promovarea profesională 

 • Dezvoltarea unui portofoliu profesional de design interior 

 • Tehnici de prezentare și comunicare a proiectelor de design 

 • Strategii de marketing și promovare a serviciilor de design interior 

 • Networking și colaborarea cu alte profesii din domeniul construcțiilor și designului 

 

Preț curs design interior – Modul master cu Ileana Răducanu

 

Un modul se întinde pe 11 săptămâni și costă 7.000 lei. 

Cursurile sunt ținute săptămânal, începând cu luna septembrie 2024, în aceeasi zi, la aceeași oră, la alegere între două intervale orare.  

 

Pentru plata integrală a tuturor celor trei module (începători,avansați și master) prețul este de 13.000 lei. 

Pentru plata în trei rate prețul 7.500 lei (2.500 lei/rata). 

 

 

 

Detalii la : +(40) 0784 899 899 sau contact@ohda.ro.

Instructorii noștri valoroși
Ileana Răducanu
Ileana Răducanu

Pionieră în arta designului interior, cu un portofoliu impresionant și o viziune inovatoare, a ghidat, în ultimii zece ani, mii de pasionați de design, mulți dintre ei au cariere impresionate în acest moment. 

Bogdan Diaconu
Bogdan Diaconu

Cunoscut pentru abilitatea sa de a prevedea și implementa trendurile în designul de interior, un profesor care a schimbat paradigma învățării regulilor în design și care a ajuns să colaboreze, alături de Ileana, cu numeroși foști absolvenți ai cursurilor lor.

Mihai Marin
Mihai Marin

Expert în culoare, conduce workshopuri internaționale despre utilizarea culorilor, unde își împărtășește expertiza cu designeri și arhitecți din toată lumea.

Luminița Popescu
Luminița Popescu

Antreprenor și designer de interior de peste două decenii, are în portofoliu proiecte high-end, de la hoteluri de cinci stele, la bărci de croaizieră, experiența sa în mobilierul customizat fiind impresionantă. Însă darul său unic de a transmite informații valoroase este partea care o caracterizează cel mai bine și o pune în topul celor mai buni profesori pe care i-ai avut vreodată. 

Raluca Pavel
Raluca Pavel

Arhitect de interior cu o pasiune pentru designul personalizat, Raluca creează interioare care spun povești unice. Este o fostă absolventă a Ilenei Răducanu, de acum opt ani, iar acum are propriul showroom de mobilier (Iconist) și un studio de design interior de succes, având în portofoliu proicte de spații publice, clinici private și restaurante.

Ruxandra Dascălu
Ruxandra Dascălu

Maestră a efectelor vizuale, ea aduce magie în fiecare proiect prin utilizarea inteligentă a luminilor. Ruxandra a terminat studiile la Londra, specializarea Iluminatul Privat și Public, iar proiectele sale se întind din orașele Angliei, până în țările arabe. 

Alături de acești profesori, vor fi invitați profesioniști din domeniu, care schimbă în bine lumea, care au generozitatea de  a transmite informații utile și care, nu de puține ori, s-au dovedit a deveni angajatorii sau colaboratorii cursanților. 

Transformați-vă pasiunea într-o profesie!

Curs design interior acreditat in Bucuresti - Rezerva-ti locul acum!