Curs de Actorie cu Kira Hagi

Curs de Actorie cu Kira Hagi

3.000,00 lei
Descriere

Oh, DA! organizează din nou Cursul de Actorie cu Kira Hagi!

“You cannot be an artist until you are civilized. You cannot be civilized until you learn. To be civilized is to know where you belong in the continuum of your art and your world. To surmount the past, you must know the past.”

Beneficiile cursului de actorie pentru copilul tău

Actoria, ca metodă de dezvoltare personală, este cea mai bună alegere atunci când dorești să înveți să fii liber de constrângerile sociale, când vrei să știi până unde poți să îți împingi creativitatea, când vrei să îți perfecționezi felul în care vorbești sau te miști, când visezi să scapi de temeri sau de inhibiții.

Cursul de Actorie cu Kira Hagi este cea mai bună oportunitate de a-ți face noi prieteni, de a dezvolta proiecte artistice și de a crea conexiuni cu personalități de renume în lumea fascinantă a teatrului și a filmului.

Multe dintre automatismele comportamentului copilăriei rămân cu tine toată viața, dar nimeni nu este perfect și există atâta frumusețe în imperfecțiune! Actoria este cel mai bun mod de a te face să te simți încrezător în propriile forțe.

Cine este Kira Hagi?
Kira Hagi a început să joace pe scenă la vârsta de 11 ani. La 13 ani juca deja în „Hamlet”, într-un proiect al Teatrului de Comedie din București, iar la 14 ani o interpreta pe Julieta la Teatrul Foarte Mic. 
Au urmat numeroase piese de teatru, un rol principal în filmul București, te iubesc!, o bursă la New York Film Academy, din California unde a stat patru ani, un alt rol în filmul Între Chin și Amin și în spectacolul de teatru Martha și George (regie: Filip Ristovski). 
Astăzi, o puteți surprinde organizând competiții de scenarii, cursuri de actorie pentru copii sau filmând noul său proiect, SMART IS THE NEW COOL, mini-emisiunea despre tinerii care fac diferența în România, de la Aleph TV. 
Totodată, din ianuarie, Kira joacă în noul serial, Lia, soția soțului meu, de la Antena 1, iar din toamnă, va juca în cel mai nou film despre viața celebrului compozitor român, George Enescu.
 
Când începe cursul?
Cursul de ACTORIE pentru copii susținut de actrița KIRA HAGI se adresează copiilor între 8 și 13 ani și se desfășoară pe parcursul a 10 săptămâni, o întâlnire săptămânală, de câte 90 min.

Următorul sezon începe pe 18 martie 2023, iar cursurile se desfășoară pe parcursul a 10 săptămâni, sâmbăta între orele 10.00 - 11.30.

Locație: Atelier 44 (în incinta Unteatru), Str. Sfinții Apostoli, nr. 44, București.

La finalul cursului, veți primi un certificat de absolvire semnat de profesor și de organizator.
 

COSTURI ÎNSCRIERE:

Preț: 3000 Lei/participant (taxa TVA inclusă)

 

Detalii de plată

OHDA DESIGN S.R.L.
Cont: RO34INGB0000999910571650
CUI: 42900679
Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae nr. 123, Tronson C, Ap.2, Ca. 1, Voluntari, Ilfov

*te rugăm să ne trimiți un mail pe contact@ohda.ro cu dovada plății

*Se admite retragerea și înapoierea sumei achitate, în decurs de 15 zile de la efectuarea plății.

*Persoanele juridice nu pot solicita returul sumei achitate, dar pot înlocui beneficiarul.

Dacă dorești mai multe detalii, contactează-ne la numărul de telefon 0764 664 692.