Modalitati de plata și livrare

Livrare la domiciliu:

Costul standard de livrare este de 20 RON. Te vom anunța prin e-mail despre expedierea comenzii tale din depozit și transmiterea acesteia către firma de curierat Sameday. Timpul estimat de livrare este de 24-48 ore.

Vei primi un sms de la firma Sameday cu data planificată de livrare a coletului. Dacă curierul nu te găsește la adresa indicată, acesta va lăsa o notificare.

 

Modalități de plată

Plata comenzii se face prin debitarea cardului emis pentru contul Tău bancar. Plata este percepută în momentul plasării comenzii

In cazul in care Clientul optează pentru plata online cu cardul a contravalorii comenzilor, contractului și/sau contractelor, autorizarea și remiterea spre Decontare a tranzacțiilor de acceptare card se realizează exclusiv prin intermediul societătii comerciale PayU S.A. prin soluția integrata; PayU S.A. este furnizorul Oh, DA! (OHDA DESIGN SRL)  de soluție software de facilitare a comerțului electronic adică servicii de plata, administrare plăți și protecție antifraudă.

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de bănci romanești și străine sub siglele VISA și MasterCard, cu condiția ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online. De asemenea, sunt acceptate plăti efectuate prin carduri de credit pentru plăti in rate astfel cum sunt enumerate pe pagina cu informații despre plăti. Alte metode de plata sunt transferul bancar sau plata la livrare.

 

Înscrierea

Pentru a te înscrie, este necesar sa ne furnizezi următoarele informații despre tine: numele și prenumele din actul de identitate, adresa e-mail și numărul de telefon la care poți fi contactat(a). In cazul în care una sau mai multe informații dintre cele de mai sus se schimbă, te rugam să ne anunți printr-un mail la contact@ohda.ro

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor tale, veridicitatea acestor informații este obligatorie. De aceea, în cazul în care aceste informații sunt incorecte sau insuficiente, ne rezervam dreptul de a-ți bloca accesul la site, fără preaviz, pe o perioada stabilită de noi, fără a fi nevoie de acordul tau. De asemenea, adresa de e-mail sau numărul de telefon indicate greșit, atrag dupa sine anularea înscrierii, dat fiind faptul că nu putem contacta cursantul.

Înainte de a te înscrie, te rugam sa citești cu atenție detaliile si specificațiile: curs, profesor, programa, frecvența, taxa de curs, loc de desfășurare.

Dacă achiziționezi un curs/pachet de cursuri pe site-ul nostru, ne dai acceptul folosirii datelor tale (inclusiv a celor adăugate) in scopul livrării produselor, ale serviciilor și ale informațiilor cerute. Acest lucru implica și acordul către terțe parti care sunt implicate in activitatea mai sus descrisă. Odată cu acceptarea T&C și a SI, avem acordul tău pentru folosirea informațiilor furnizate de către tine de în scopul de a exclude posibile fraude. Aceste informații ar putea fi înregistrate de către organele abilitate. Dacă ai mai puțin de 18 ani, te rugam să-ți anunți tutorele despre aceasta acțiune.

Pentru a achiziționa un curs, este nevoie de înregistrarea informațiilor tale in baza noastră de date.

 

Politica de prețuri si modalități de plata

Prețurile sunt stabilite în momentul în care produsele sunt expuse pe site și includ TVA-ul. Acestea se pot schimba în cazul în care se aplica politica de reduceri (prevăzută pe site) sau daca va suferi modificări semnificative cursul de schimb euro-lei. Toate prețurile afișate pe site sunt în lei.

Ne rezervam dreptul de a anula orice comanda ce a survenit in urma unor defecțiuni tehnice ce au afectat caracteristicile produselor prezente pe www.ohda.ro

În cazul în care Clientul optează pentru plata online cu cardul a contravalorii comenzilor, contractului și/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre Decontare a tranzacțiilor de acceptare card se realizează exclusiv prin intermediul societății comerciale PayU S.A. prin soluția integrată; PayU S.A. este furnizorul Oh, DA! (OHDA DESIGN SRL)  de soluție software de facilitare a comerțului electronic adică servicii de plata, administrare plăti și protecție antifraudă.

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de bănci romanești și străine sub siglele VISA și MasterCard, cu condiția ca bancile emitente să le fi activat pentru plata online. De asemenea, sunt acceptate plăti efectuate prin carduri de credit pentru plăti în rate astfel cum sunt enumerate pe pagina cu informații despre plăti. Altă metode de plata este transferul bancar.

Oh, DA! nu solicită și nu stochează nici un fel de informații referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online.

 

Retur produse

Partenerii din Oh, DA!oferă același termen prelungit de retur de 30 de zile conform Termeni si Condiții Oh, DA!.