Regulament concurs

Regulament CONCURS: Bang & Olufsen - DARE TO DESIGN! - Regulament concurs - Studio design interior - Ohda.ro

Regulament CONCURS: Bang & Olufsen - DARE TO DESIGN!

Prezentul document reprezintă Regulamentul Concursului „DARE TO DESIGN!”, organizat de către OHDA Design SRL, în perioada cuprinsă între data de 06.12.2023 și 25.02.2024, premiul reprezentând o boxă Bang & Olufsen model Beosound Edge, în valoare de 13.999,00 lei, din partea organizatorului, plus vizibilitatea ca designer, în rândul comunității de designeri din România, dar nu numai.

CONCURS DE SCENARII by Kira Hagi - Regulament concurs - Studio design interior - Ohda.ro

CONCURS DE SCENARII by Kira Hagi

KIRA HAGI COMPETITION 2022 se adresează scenariștilor din România care au un scenariu de sertar sau care au o idee pe care vor să o transpună într-un scenariu, până pe 27 martie 2022. Atenție! Sunt acceptate în concurs doar scenariile de comedie și/sau inspirate din fapte reale sau personaje istorice.

CONCURS: Creează o lumină! - Regulament concurs - Studio design interior - Ohda.ro

CONCURS: Creează o lumină!

Participă la competiția Creează o lumină, organizată de Oh, DA! și Dienergy, și conceptul tău are șansa să fie produs și vândut în serie!

REGULAMENT CONCURS: Creează o lumină! - Regulament concurs - Studio design interior - Ohda.ro

REGULAMENT CONCURS: Creează o lumină!

Concursul are ca scop crearea unui obiect design de produs (obiect de iluminat),  cu potențialul de a deveni memorabil, realizarea în serie a produsului final, în colaborare cu Dienergy, vânzarea produsului pe site-ul Organizatorului, www.ohda.ro, prezentarea produsului și a autorului la expozițiile organizate de către Oh, DA!, precum și promovarea lucrărilor creative și a autorilor talentați pe www.ohda.ro.