Workshop design interior

Workshop design interior – o experiență valoroasă pentru a-ți dezvolta abilitățile și cunoștințele în domeniu

Un workshop de design interior organizat de Oh, DA! poate fi un instrument extrem de valoros pentru persoanele interesate să-și dezvolte abilitățile în acest domeniu captivant. Cei înscriși au astfel oportunitatea de a învăța informații de calitate direct de la profesioniști în design interior și de a explora tendințele actuale. De asemenea, în cadrul unor design workshops se vor obține sfaturi pentru conturarea unui proiect de arhitectură reușit.

Interior design workshops - soluții ideale prin care participanții pot dobândi cunoștințe practice și inspirație pentru a crea spații interioare funcționale și atrăgătoare. Datorită noilor cunoștințe dobândite în materie de interior design din workshop-ul ales de pe platforma noastră educativă, vei avea avea o perspectivă mai amplă asupra procesului de design și îți va fi stimulată latura creativă - astfel, îți vei exprima viziunea într-un mod eficient.

Design workshop – alege-l pe cel potrivit pentru a te bucura de un proiect de calitate!

Oh, DA! îți pune la dispoziție mai multe variante de workshops design pentru a te înscrie la cel care oferă informațiile care te interesează. Susținut de Ruxandra Dascălu, workshop-ul de iluminat oferă participanților oportunitatea de a învăța despre principiile fundamentale ale iluminatului, cum ar fi modul în care acesta poate influența atmosfera unui spațiu. De altfel, prin intermediul conceptelor legate de utilizarea culorii și a studiului cazurilor din cadrul workshop-ului de culoare susținut de Mihai Marin, iubitorii de design pot învăța cum să aleagă și să combine culorile în mod eficient pentru a crea încăperi armonioase.

La finalul workshop-ului de design vei primi un certificat de absolvire care atestă faptul că ai parcurs cu succes un program de formare specializat. Așadar, alege opțiunea potrivită pentru tine, dar și un curs de design de interior ACREDITAT pentru a stăpâni această artă și a crea un proiect de calitate!

Ruxandra Dascălu este designer de iluminat, iar după mulți ani petrecuți în Londra, a rev...
500,00 lei
De ce să participi la un Workshop de culoare cu Mihai Marin?   Mihai este specialist în culoare de peste 20 de a...
600,00 lei

Afisare 1 - 2 din 2 (1 pagini)