Arta de a fi părinte

Arta de a fi părinte- Nou - Studio design interior - Ohda.ro

Arta de a fi părinte

Arta de a fi părinte este cea mai complicată, dar și cea mai plină de satisfacții dintre toate meseriile pe care le știu. M-am uitat întotdeauna cu admirație la felul în care Patricia Potecea, designer de interior, reușește să jongleze cu șantierele, conceptele, clienții, măsurătorile și cu strategia foarte personală prin care crește singură cele două fetițe a căror pasiune pentru frumos a fost susținută discret și consecvent de această super mamă!

Imagini: Imagoo Design

 

 

Poate că nu ești din Brașov când citești aceste rânduri, dar este zi liberă pe 1 iunie, așa că nu ai avea nicio reținere să te sui în mașină cu familia și să pornești într-o vizită spre orașul de la poalele Tâmpei, fie pentru a-ți îmbogăți pereții cu o lucrare nouă, fie pentru a participa în acest fel la o strângere de fonduri a Fundației Zurli, ,,Mesaje de iubire pentru Copiii cu branule”  pentru că jumătate din suma adunată din vânzarea tablourilor o să fie donate acestei cauze. #AjutorZurli

 

 

 Lucrările au dimensiuni între 20 x 30 cm și ajung până la 70 x 100 cm.

 

 

Pouring-ul sau pictura fluidă presupune să folosești vopsea acrilică pe care o torni peste suportul pe care va fi lucrarea, amestecând culorile pe care le-ai ales în prealabil. Suprafața este apoi înclinată în fiecare direcție pentru a lăsa vopseaua să curgă, iar culorile interacționează în feluri imprevizibile, luând naștere modele spectaculoase care pot avea interpretări diferite, pentru fiecare privitor!

 

 

Puteți vedea lucrările familiei Potecea la Galeria Ora 0, aflată pe Strada De Mijloc 133 din Brașov. Expozanți: designer de interior Patricia Potecea (Imagoo Design), Carolina Potecea și Iris Potecea.

 

 

Cu o seară înainte de eveniment, le-am întrebat pe fete cum cred că va fi ziua de mâine pentru ele.

„Abia aștept ziua de mâine, pentru că o să vină mulți prieteni și le voi arăta ce am făcut eu și sper ca tablourile mele să ajungă în casele multor oameni și să simtă în ele bucuria pe care am avut-o când le-am creat!”, mi-a spus Carolina (9 ani).

„Aș vrea ca oamenii să cumpere tablourile ca să îi pot ajuta pe copiii care sunt acum în spital”, mi-a spus înainte să meargă la culcare Iris (6 ani).

Lucrările pot decora cu bucurie orice fel de interior, în aceeași măsură pot fi oferite cu drag către cineva care va aprecia inclusiv gestul de a contribui la un proiect umanitar.

 

 

Ne vedem pe 1 iunie la vernisaj, unde primii 30 de copii vor fi recompensați printr-o surpriză!